Nyhetsarkiv

Sensei Salas er en av Nordens fremste innen karateundervisning av barn, og har utviklet et eget system hvor han vektlegger motivasjon, sunne vaner og god etikk (se http://www.sarpsborgkarateakademiet.no/).

Klubben ble etablert i 1980 og har trent Wado under Eugene Cordington, Toru Takamisawa og Masafumi Shiomitsu, og har vært medlem av Wado Ryu Norge (WRN) og dens forløpere inntil årsskiftet. Sarpsborg Karateklubb valgte å melde seg ut av WRN og startet da arbeidet med å finne seg en annen samarbeidsorganisasjon å bli medlem i. (Bakgrunn http://www.sa.no/sport/article3347930.ece/).

Etter å ha meldt seg ut fra WRN tok de kontakt for å finne ut om vår organisasjon kunne passe for dem og om det var mulig å få bli medlem. Hovedinstruktør i WIKF Norge, sensei Cato Bruarøy, og medlem i Teknisk Komité sensei Kjell Jacobsen har besøkt klubben og holdt instruksjon for dem.

Den offisielle søknaden kom til WIKF Norge denne uken, og styret har besluttet at klubben tas opp som midlertidig medlemsklubb frem til Årsmøtet i juni. Styret var enstemmig i denne avgjørelsen, og vi ser frem til å bli bedre kjent med klubben og dens instruktører og utøvere. Vi ser også frem til å samarbeide med sensei Salas på en rekke områder, blant annet trening for konkurranseutøvere og videreutvikling av egne treningsprogram for barn og voksne.

Klubben har egne nettsider. Disse kan tas nærmere i øyesyn på
http://www.sarpsborgkarateklubb.no/ og
http://www.sarpsborgkarateakademiet.no/
(sistnevnte er egne sider for barna).

Klubben har meldt at de kommer med en delegasjon på mellom 15 og 20 utøvere til WIKF Norge sin samling på Voss i april. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta godt i mot Sarpsborg Karateklub og gi dem en god og hyggelig introduksjon til WIKF Norge.