Nyhetsarkiv


Åsmund Slettevold vant nok et NM-gull, denne gangen i klassen 16-17 år. Han ble 16 bare noen dager før konkurransen, så han var spent på hvor tøff klassen kom til å bli. Til tross for flere landslagsutøvere vant Åsmund også i år, med 6-1 i finalen. Det er fjerde år på rad Åsmund var i NM-finale.

De siste månedene har han vunnet gull i Stockholm Open og en sterk syvendeplass i Europamesterskapet (all style) i Serbia. Åsmund vant også gull i kata og bronse i kamp i Europamesterskapet i Wado-karate i Italia i oktober.

smund er norgesmester-1
Nybakt norgesmester

Tonje Skeie Hjelle ble Norgesmester i kvinner senior -50 kg. Det er klubbens første NM-gull i seniorklassen. Rebekka Bruarøy og Cato Bruarøy har flere NM-gull, men da konkurrerte de for Mizuchi Karateklubb i Bærum. Tonje gikk en sterk finale mot en eldre og mer erfaren utøver.

Erlend Slettevold startet stevnet med å vinne bronse i kata herrer senior. En veldig sterk prestasjon å ta medalje i den tøffeste kataklassen. I kumite gikk også Erlend glimrende, slo landslagsutøvere og kom til finalen i herrer senior -75 kg, dens tørste seniorklassen. Der ble det tap mot meget erfarne Stian Bagroen, som fikk sin fjerde kongepokal. Fantasisk innsats fra Erlend i sitt første senior-NM. Han har NM-gull fra tidligere i aldersbestemte klasser, samt gull i EM i wado-karate.

Henrik Reed-Larsen var også blitt senior, og fightet i -84 kg klassen. Han startet med å vinne første kamp 8-0, og fulgte opp med sterke fighting hele dagen. Henrik vant sølv mot en meget erfaren landslagsutøver. Både Henrik og trenerne er veldig fornøyde.

tonje er norgesmester-1
Tonje på toppen av pallen

Mons Daniel Haugland har ikke trent karate så lenge, men han trener hardt. Han debuterte i NM i 16-17 år tungvekt. Første motstander var 22 kg tyngre, og finalemotstanderen var 20 kg tyngre. Mons er tøff, og fightet seg frem til NM-sølv i debuten. Finalemotstanderen tok sølv i klassen i fjor etter Henrik som da vant gull. Meget bra innsats av Mons Daniel som har hatt en ekstrem utvikling siste året.

Os Karateklubb ble en av de beste klubbene i NM også i år. Seks medaljer på fem utøvere var over forventningene. Det viser at hard jobbing gir resultater.

WIKF Norge gratulerer Os Karateklubb med de imponerende resultatene.