Nyhetsarkiv

espen_k


Sensei Espen Karlsen, 6. dan
Sensei Karlsen har trent karate siden 1983, og vært sentral i WIKF Norge og forløperen siden 1985. Han er sentral i utviklingen av WIKF Norge og er hovedinstruktør for Rana Karateklubb. Sensei Karlsen er ansvarlig for WIKF i Nord-Norge og medlem av Teknisk Komité i WIKF Norge.

kjell_j

Sensei Kjell Jacobsen, 6. dan
Sensei Jacobsen begynte å trene karate i 1977 under sensei Mihajlo Misic. Sensei Jacobsen er hovedinstruktør i Nordnes Karateklubb, leder for Dommerkomiteen i Norges Kampsportforbunds karateseksjon og internasjonal toppdommer. Han er også medlem av Teknisk Komité i WIKF Norge. I konkurranser er han Bergens beste karateutøver gjennom tidene. Han er tidligere landslagstrener, kongepokalvinner, flere ganger offisiell norgesmester i karate og tidligere europamester i karategrenen Wado Ryu.

rune_j
Sensei Rune Joanesarson, 5. dan
Sensei Joanesarson er Norges eneste diplomtrener i karate. Han har trent karate i 26 år, har vært på landslaget i karate, har konkurrert internasjonalt, har medaljer i NM og vært medlem i Stavanger Karateklubb (shotokan) og Sandefjord Karateklubb (Nanbudo). Joanesarson er hovedinstruktør i Voss Karateklubb.

espen_n
Sensei Espen Nordal, 5. dan
Sensei Nordal har trent karate i 23 år, og har flere finaleplasseringer i Wado-EM i kata. Han har trent med det norske karatelandslaget i 3 år og konkurrert internasjonalt i flere år. Han er medlem og instruktør i Sentrum Karateklubb.

kenneth_l
Sensei Kenneth Langballe, 5. dan
Sensei Langballe har trent karate i 22 år, og er en meget god utøver i tradisjonell wado karate. Han har trent opp flere utøvere med medaljer fra junior-NM. Han har reist mye internasjonalt, både som fighter og på treningsleirer, inkludert Japan flere ganger. Langballe er medlem av Nordnes Karateklubb. Han har tidligere vært medlem i Os Karateklubb og Sotra Karateklubb.